Sunt oamenii care vor coordona si organiza toate activitățile zilnice, care îi vor învăța pe copii care sunt riscurile activităților outdoor și cum pot fi ele diminuate sau chiar eliminate. De asemenea, Forest Leader-ul va fi și cel care îi va învăța pe Educatori cum sa le explice copiilor Regulile Forest School și cum să le exerseze, atunci când se afla în deplină siguranță.

Educatorii sau Practitioners vor fi cei care supraveghează copiii, coordonează activitățile stabilite împreună cu Forest Leader-ul, le explică Regulile Forest School copiilor și se asigură că toată lumea este în siguranță, permanent. 

Asistenții Educatori – vor fi cei care vor ajuta la coordonarea activităților, vor supraveghea, împreună cu Educatorii și Forest Leader-ul, activitățile și bunul mers al proiectelor planificate.Aceștia vor putea fi inclusiv voluntari sau persoane selectate pentru programe de Intership, pe care organizația noastră le va desfășura.

Daca sunteti interesati sa descoperiti o noua lume fascinanta – cea a Naturii – daca vi se pare ca prin ochii copiilor puteti explora lumea altfel, asteptam sa ne scrieti si sa ne cunoastem. Echipa Abbie Forest School este mereu deschisa oamenilor frumosi:)

*Dacă optați pentru Altele vă rugăm să specificați în sațiul destinat Observațiilor, ce fel de job v-ați dori, în cadrul organizației noastre, iîn afară de cele deja menționate
l