Tarife  Septembrie 2023 – August 2024

PROGRAM SCURT : 08:00 – 12:30 – taxa lunara este de 1890 lei/participant

PROGRAM MEDIU: 08:00 – 16:00 – taxa lunara este de 1990 lei/participant

PROGRAM LUNG : 08:00 – 17:30 – taxa lunara este de 2090 lei/participant

Această taxă nu include taxa de înscriere, masa și gustările zilnice. Acestea se calculează separat, în funcție de nevoile fiecărui copil și de variantele disponibile pentru care se optează.

Taxa de înscriere – 500 lei, se achita o singura data, odata cu semnarea contractului


Taxa de scolarizare include participarea la toate activitatile din cursul zilei, desfasurate atat in interiorul spatiului, cat si in exterior (gradina sau padure), toate materialele didactice folosite, toate instrumentele si alte elemente auxiliare, pe care copiii le pot folosi in cadrul lectiilor.

După completarea formularului de înscriere, se va primi un mail de confirmare a disponibilitatii locului ( in cazul in care nu mai sunt locuri disponibile, datele dvs se pot include pe o lista de asteptare ), după care trebuie efectuată plata Taxei de Înscriere. După confirmarea efectuării plății, se va trimite un alt mail, care va conține o listă cu actele necesare in vederea finalizării înscrierii. Aceste acte pot fi scanate si trimise online, sau pot fi depuse la sediul nostru, personal.

După ce toate aceste etape sunt complete, urmează semnarea Contractului Educational si a Ghidului Parintelui. După ce se semneaza contractul si ghidul parintelui, iar mai apoi se achită un avans minim (echivalent cu suma aferenta primei luni de participare la activități), înscrierea poate fi considerată completă.

Pentru alte detalii sau intrebari, referitoare la proceduri de inscriere sau respectarea normelor in vigoare, va rugam sa ne contactati fie telefonic, la numarul afisat pe pagina de Contact, fie pe mail, la adresa admin@abbieforestschool.com