Vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a vă asigura rezervarea locului la Abbie Forest School. După trimiterea formularului completat, echipa noastră va trimite un mail de confirmare la adresa dvs., în care se vor descrie pașii necesari pentru finalizarea înscrierii.


În cazul în care se înscriu mai mulți copii (frați sau care fac parte din aceeași familie), care au vârste diferite (creșă si gradinita) se beneficiază de un Discount egal cu 10 % din valoarea sumei totale de plată. În această situație, va fi necesar ca aceeași persoană (părinte sau responsabil) să completeze un formular pentru fiecare copil în parte.
Se va completa cel putin un număr de telefon
Pentru programul Creșă și Grădiniță în Natură, înscrierile se vor face pentru grupele cu vârste cuprinse între 1.5 - 3 ani (Cresa in Natura), 3 - 6 ani (Gradinita in Natura). Toate programele educationale dezvoltate de Abbie Forest School sunt bazate pe concepte ce apartin educatiei de tip Forest School si Outdoor Education
În cazul existenței alergiilor alimentare, vă rugăm să specificați tipul de meniu recomandat, iar noi vom face tot posibilul să răspundem nevoilor speciale ale tuturor. În cazul în care acest lucru necesită resurse suplimentare ( comandă specială separată ) e posibil să re-calculăm prețul /meniu zilnic, pentru fiecare caz în parte.